FAQ

Com sabré que tinc plaça?

Un cop enviat el formulari d'inscripció de la web, la plaça ja queda reservada. La inscripció es farà efectiva un cop validada i fet el pagament de l’import total.

Com puc fer el pagament de la inscripció?

Amb qualsevol d’aquestes dues opcions:

  1. Amb ingrés / transferència al compte ES66-2100-0134-17-0200269502 de La Caixa
  2. Amb qualsevol targeta de crèdit

En el primer cas, recordeu que com a concepte cal posar el codi de reserva i el nom i cognoms del noi/noia. Per altres opcions, poseu-vos en contacte amb nosaltres via web.

Cal enviar el comprovant de l’ingrés o del pagament amb targeta?

No, no és necessari.

Com sabré si heu rebut l'ingrés o el pagament que he fet amb targeta?

Un cop enviat el formulari d’inscripció via web, podreu seguir-ne el procés entrant a la web fent servir l’usuari que haureu creat. Allà podreu veure l’estat de la vostra inscripció. Un cop rebem l’ingrés en compte o el pagament fet amb targeta, actualitzarem el camp on s’indica l'estat del procés.

Quin dia, a quina hora i on serà la presentació el primer dia de Campus?

La presentació serà el diumenge en què comença el torn pel que us hagueu inscrit. Serà a la tarda. El lloc i l'hora ja us el confirmarem unes setmanes abans de començar el Campus en un correu on també rebreu el full de recomanacions i el d’autoritzacions (que ens haureu de portar signat el dia de la presentació).

És necessari venir el diumenge, el dia de la presentació del Campus?

Sí, perquè a part de la presentació del Campus, els nois i noies faran el primer entrenament per definir els grups d'entrenament per la resta del Campus (que evidentment es podran modificar a mesura que avanci el Campus).

He fet el pagament de la inscripció, però al final no puc venir. Que he de fer?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres tan aviat com us sigui posible.