Previous editions

Ja estem a punt per la vuitena edició!!!

Les edicions del anys 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 i 2014 del Campus Rafa Martínez van ser tot un èxit! Vam tenir una mitjana de 250 participants (entre jugadors, entrenadors i monitors) i tothom va disfrutar de valent!

Durant les dues setmanes els nois/es van poder gaudir d'entrenaments, competicions, activitats de lleure, tallers, festes, concursos i un final de Campus on es van repartir premis i records pels guanyadors i per tots els participants (trofeus, samarretes, pantalons, gorres, perfums i colònies, pilotes, mitjons,...).

Fem una mica de memòria!

 

1r Campus

L'edició de l'any 2008 es va celebrar del 29 de juny al 5 de juliol (1r torn) i del 6 al 11 de juliol (2n torn) amb més de 120 nens per setmana, 40 dels quals eren de règim intern.

2n Campus

El campus del 2009 es va celebrar del 28 de juny al 4 de juliol (1r torn) i del 5 al 11 de juliol (2n torn) amb més de 130 nois/es per setmana i 45 de règim intern.

3r Campus

L'edició del 2010 es va celebrar del 4 al 10 de juliol (1r torn) i del 11 al 17 de juliol (2n torn) amb més de 130 nois/es per setmana i 40 de règim intern.

4t Campus

El Campus del 2011 es va celebrar del 3 al 9 de juliol (1r torn) i del 10 al 16 de juliol (2n torn) amb una mitjana de 120 jugadors/es per setmana, 45 dels quals van ser de règim intern.

5è Campus

L’edició de l’any 2012 es va celebrar de l’1 al 7 de juliol (1r torn) i del 8 al 14 de juliol (2n torn) amb una mitjana de 120 jugadors/es per setmana, 40 dels quals van ser de règim intern.

6è Campus

A l’estiu del 2013, van participar una mitjana de 120 participants (45 dels quals van ser de règim intern) i es va celebrar del 30 de juny al 6 de juliol (1r torn) i del 7 al 13 de juliol (2n torn)..

7è Campus

Per últim, en l’edició del 2014, van participar una mitjana de 115 participants (45 dels quals van ser de règim intern) i es va celebrar del 29 de juny al 5 de juliol (1r torn) i del 6 al 12 de juliol (2n torn).

En aquestes set edicions, han passat pel Campus els següents entrenadors:

 • Joan Ramón Tarragó (preparador físic personal de José Manuel Calderón, Real Madrid, Joventut de Badalona i Básquet Manresa, així com del CB Artés en els seus inicis).
 • Jaume Ponsarnau (ex-entrenador del Ricoh Manresa i actual ajudant de la selecció espanyola i del Guipuskoa Bàsquet).
 • Aleix Duran (ex-entrenador ajudant del Ricoh Manresa).
 • Pere Romero (segon entrenador del Bilbao Bàsket i ex-entrenador del Power Elctrònics València, actual secretari tècnic de la Bruixa d’Or Manresa).
 • Salva Maldonado (actual entrenador del Joventut de Badalona).

I també ens han visitat jugadors de primera línia que van compartir estones de lleure i diversos entrenaments:

 • Josh Asselin (actual jugador de la Bruixa d’Or Manresa i ex-jugador del Cajasol i C.B Múrcia).
 • Guillermo Rubio (actual jugador del Tuenti Móvil Estudiantes i ex-jugador del San Sebastián Gipuzkoa Basket, Cajasol, Unicaja Màlaga i Ricoh Manresa).
 • Albert Oliver (actual jugador de l’Herbalife Gran Canaria i ex-jugador del Fiatc Joventut Badalona, Tuenti Móvil Estudiantes i Ricoh Manresa).
 • Javi Rodríguez (ex-jugador del Ricoh Manresa i Bilbao Bàsquet).
 • Román Montañez (ex-jugador del Baloncesto Fuenlabrada, Ricoh Manresa i Girona Bàsquet i actual jugador del CB Valladolid,).
 • Pau Ribas (actual jugador del València Bàsket i ex-jugador del DKV Joventut Badalona i Caja Laboral Vitòria).
 • Miquel Feliu (ex-jugador del Bàsquet Manresa i actual jugador de l’Autocid Ford Burgos).

Evidentment, Rafa Martínez va participar en moltes de les activitats del Campus com un entrenador/monitor més i va romandre molts dies a Artés entrenant, dinant i observant l'evolució dels jugadors/es.

Durant aquestes sis temporades molts mitjans de comunicació es van fet ressò del campus i de les diferents personalitats que han passat per les nostres instal·lacions. Ens van fer entrevistes, reportatges i programes per diaris i televisions de la nostra comarca.

El balanç final fet pels nens, pares, monitors, organitzadors i tots els col·laboradors d’aquestes sis edicions és molt positiu i això ens anima a continuar treballant per millorar els propers anys!!!