ca
16è Campus: del 30 de juny al 13 de juliol de 2024, de 6 a 16 anys
16º Campus: del 30 de junio al 13 de julio de 2024, de 6 a 16 años
CA / ES / multi   campusrafa@cbartes.net / telf 93 830 66 42

Competicions

Potenciem el treball col·lectiu i la compenetració

Competim amb un
objectiu comú!

Els entrenaments de tarda els dediquem a les competicions. En aquestes sessions intentem
posar en pràctica tot el treball tècnic-tàctic que desenvolupem en les sessions dels matins. Els
participants competeixen dividits per edats en 4 grans blocs de manera individual (1×1, circuit
d’habilitats) i també de manera col·lectiva (3×3, two ball, tir per equips). Els resultats, tot i no ser el més important, es recullen diàriament i es comparteixen amb tots els jugadors i jugadores.

Competicions individuals i col·lectives

Les sessions d’entrenaments de les tardes les dediquem al treball de competició. Així doncs, els 1×1, els 3×3, els two-ball (competicions de llançaments per parelles), el circuit d’habilitats i les competicions de tirs lliures prenen la màxima importància i intenten potenciar el treball col·lectiu i l’enteniment i compenetració dels grups formats per diversos jugadors.

Els grans grups: cadets/infantils, alevins/benjamins i prebenjamins/escola competeixen entre ells en les diferents modalitats abans esmentades. Els resultats són recollits pels entrenadors que confeccionen diàriament totes les classificacions col·lectives.

Finals de competicions

Els matins dels dissabtes es realitzen les finals de competicions col·lectives, el lliurament de premis i records del campus i la cerimònia de cloenda.

Les portes del pavelló s’obren a les del 10 del matí per tal que pares, mares, familiars i amics puguin observar competicions col·lectives: partits de 3×3, competicions de llançament i finals d’habilitats.

PLACES EXHAURIDES

Apunteu-vos a la llista d'espera