ca
16è Campus: del 30 de juny al 13 de juliol de 2024, de 6 a 16 anys
16º Campus: del 30 de junio al 13 de julio de 2024, de 6 a 16 años
CA / ES / multi   campusrafa@cbartes.net / telf 93 830 66 42

Edicions anteriors

El campus es celebra a Artés des de l'any 2008

Tot un èxit de
participació

Les edicions celebrades des de l’any 2008 del Campus Rafa Martínez registren una mitjana de més de 300 participants (entre jugadors, entrenadors i monitors) i tothom ha disfrutat sempre de valent! Durant les dues setmanes de campus els nois/es participants sempre han pogut d’entrenaments, competicions, activitats de lleure, tallers, festes, concursos i un final de Campus on es reparteixen premis i records pels guanyadors de les diferents competicions i per tots els participants (trofeus, samarretes, pantalons, gorres, perfums i colònies, pilotes, mitjons,…).

En totes aquestes edicions, han passat pel Campus els següents entrenadors, àrbitres i preparadors físics:

Joan Ramón Tarragó
Jaume Ponsarnau
Aleix Duran
Pere Romero

Joan Peñarroya
Josep Riera
Pedro Martínez

Salva Maldonado
Carles Duran
Ibon Navarro
Antonio Martín Beltrán

I també ens han visitat jugadors i jugadores de primera línia que han compartit estones de lleure i diversos entrenaments:

Guillermo Rubio
Albert Oliver
Javi Rodríguez
Román Montañez
Pau Ribas
Miquel Feliu

Ivan García
Guillem Vives
Pierre Oriola
Anna Cruz
Silvia Domínguez
Víctor Claver
Marc Garcia

Nacho Martín
Juanpi Vaulet
Guillem Jou
Dani Garcia
Dani Pérez

Evidentment, en Rafa Martínez sempre ha participat en moltes de les activitats del Campus com un entrenador/monitor més i romane molts dies a Artés entrenant, jugant i observant l’evolució dels jugadors/es.

Durant totes les temporades molts mitjans de comunicació es fan ressò del campus i dels diferents jugadors/es i entrenadors que han anat passant per les nostres instal·lacions. Es fan entrevistes, reportatges i programes per diaris i televisions de la nostra comarca.

El balanç final fet per nens/es, pares/mares, monitors, organitzadors i tots els col·laboradors d’aquestes passades edicions és molt positiu i això ens anima a continuar treballant per millorar els propers anys!

PLACES EXHAURIDES

Apunteu-vos a la llista d'espera