ca
16è Campus: del 30 de juny al 13 de juliol de 2024, de 6 a 16 anys
16º Campus: del 30 de junio al 13 de julio de 2024, de 6 a 16 años
CA / ES / multi   campusrafa@cbartes.net / telf 93 830 66 42

Entrenaments

Perfeccionem gestos tècnics i conceptes tàctics

Millorem les nostres
habilitats

Els entrenaments diaris són el nostre combustible! Esperem amb impaciència el moment de desplaçar-nos a les pistes del pavelló o a les pistes exteriors per posar en pràctica totes les nostres habilitats i coneixements, ja sigui a les proves inicials per confeccionar els diferents equips, als entrenaments dels matins (tècnics/tàctics) o als entrenaments “especials”, a on rebem les esperades visites de jugadors i/o tècnics d’ACB.

Entrenaments especials

Es realitzen el primer dia, els diumenges a la tarda. Es tracta d’una valoració inicial de gestos tècnics i de conceptes tàctics que ens ajuden a conformar els diferents grups de treball de la setmana.

Accions d’1×1, de 2×2, de llançament, de bot, de tir,… són la base d’aquesta avaluació. A més, aspectes com el sexe, l’edat i el club de procedència ens ajuda a situar els jugadors/es en el seu grup corresponent.

Proves inicials

El suport de jugadors ACB (Josh Asselin, Roman Montañez, Guillem Rubio, Albert Oliver, Javi Rodriguez, Pau Ribas, Juanpi Vaulet, Dani Garcia…) i jugadores destacades de la lliga femenina (Anna Cruz i Sílvia Domínguez) motiva particularment a tothom, així com il·lusiona a tots els participants a compartir moments amb ells. Cada any ens visiten entrenadors de renom del bàsquet estatal: Joan Peñarroya, Pedro Martínez, Jaume Ponsarnau, Pere Romero, Aleix Duran… Aquests tipus de sessions ens apropen al món del bàsquet professional i ens ajuden a millorar com a jugadors i com a persones. Per descomptat que la implicació d’un crack com en Rafa Martínez, que conviu cada dia amb nosaltres,
ens encoratja i ens dóna forces. Ell és veritable motor del Campus!

Entrenaments tècnics/tàctics

Són sessions d’entrenaments per grup, que generalment, es desenvolupen al llarg dels matins. Tenen una durada aproximada d’1.5 a 2 hores i es treballa fonamentalment la millora de gestos tècnics (bot, passada, tir, parades, finalitzacions,…) i de conceptes tàctics (lectura correcta de situacions ofensives i defensives, moviments amb o sense pilota, superioritats,…) i combinacions que permetin els jugadors/es utilitzar aquests conceptes en situacions reals de joc. Es pretén que els nois/es incorporin aquestes millores i les apliquin al joc col·lectiu com a eines bàsiques al llarg de les sessions de competicions i, posteriorment, al seus clubs d’origen.

PLACES EXHAURIDES

Apunteu-vos a la llista d'espera