ca
16è Campus: del 30 de juny al 13 de juliol de 2024, de 6 a 16 anys
16º Campus: del 30 de junio al 13 de julio de 2024, de 6 a 16 años
CA / ES / multi   campusrafa@cbartes.net / telf 93 830 66 42

Equip i instal·lacions

Un campus on aprendre entrenant i jugant

“Estem molt orgullosos de la
resposta de la gent. Treballem
amb la màxima responsabilitat
i compromís per ajudar a
formar aquests jugadors, tant
esportivament, com personal. El
campus gaudeix de molt bona
salut.¨

Rafa Martínez
Un campus on aprendre entrenant i jugant

CONEIX ELS PROFESSIONALS
AL CAPDAVANT DEL CAMPUS

En aquesta nova edició del Campus Rafa Martínez, tornarem a comptar amb un grup humà consolidat i cohesionat després de força anys de treballar conjuntament. La direcció tècnica tornarà a recaure en Martin Momotiuk, ajudat per Albert Agüera i Marc Font. Les activitats de lleure estaran a càrrec de tres vells coneguts: David Riera, Ivet Estany i David Soler.

Repetiran molts dels entrenadors i monitors de lleure que ens han acompanyat des del primer campus, ara fa 16 anys, amb una aposta clara per mantenir un equip de treball de qualitat i amb molta experiència a les pistes. I per últim, com sempre, menció especial per Rafa Martínez, el motor del Campus!

Rafa Martinez

 

Membre de l’staff tècnic del FC Barcelona 2023-2024, jugador del Baxi Manresa 2020-2022, jugador del RETAbet Bilbao Basket 2019-2020, jugador del València Bàsquet 2008-2019, jugador del Bàsquet Manresa 2003-2008 (Liga Endesa)

Jugador de la selecció espanyola | 2011-2012

Martin Momotiuk

DIRECTOR TÈCNIC

Mestre d’educació física, entrenador de bàsquet titulat i entrenador de formació/coordinador del 1990 al 2024.

Director del Campus Roger Grimau (2005-2007) i director del Campus Rafa Martínez (2008-2024)

ALBERT AGÜERA

SOTSDIRECTOR TÈCNIC

Entrenador de bàsquet titulat. Entrenador de formació del 2004 al 2024.

Sotsdirector i entrenador del Campus Rafa Martínez (2008-2024).

IVET ESTANY

DIRECTORA DE LLEURE

Llicenciada en Ciències de l’educació física i l’esport.
Directora de lleure titulada.
Entrenadora de bàsquet de formació (2008 al 2024), entrenadora de seleccions formatives FCBQ (2023-2024) i entrenadora del Campus Rafa Martínez (2008-2024)

La nostra filosofia

Des de l’equip que formem el Campus Rafa Martínez entenem el bàsquet com un esport que reuneix una sèrie de valors i hàbits que ajuden en el creixement personal i professional de totes les persones que el practiquen.

A Artés oferim un entorn de respecte i igualtat per practicar l’esport que més en agrada, on tothom pugui aprendre, divertir-se i superar-se, sense deixar de banda la cooperació, l’amistat i la companyonia. El bàsquet és un esport que requereix esforç, compromís i constància, però és un repte que rebem amb els braços oberts.

El Rafa Martínez n’es el primer protagonista, però els i les protagonistes principals sou vosaltres, els jugadors i jugadores que en formeu part. Juguem?

Les instal·lacions
del Campus

Les instal·lacions utilitzades pel Campus són un altre dels nostres trets distintius. Es tracta
d’un espai d’uns 20.000 m2 amb instal·lacions modernes, còmodes, accessibles i, sobretot,
agrupades en un entorn immillorable.

El fet de poder desplaçar-nos sense travessar carrers i fer-ho per trajectes molt curts, facilita
l’organització de les diferents activitats, reforça la seguretat dels participants i incrementa les
estones de descans dels esportistes.

Pavelló municipal d’esports

El Pavelló Municipal, remodelat completament en l’edició de l’any 2011, té 3 pistes transversals i una longitudinal de bàsquet i, és el centre de les activitats de pista, tant pel que fa als entrenaments tècnics/tàctics del matí, com de les competicions individuals i col·lectives de les tardes. Compta amb 4 vestidors i amb una graderia amb capacitat per aproximadament unes 1.000 persones.

També és el lloc on se celebra la Jornada de Portes Obertes, amb la festa de cloenda dels dissabtes final de Campus.

Camp de futbol municipal

El Camp de Futbol, remodelat l’any 2010, es troba situat al lateral dret del Pavelló Municipal. L’espai ocupa uns 9000 m2 i compta amb 2 camps de futbol de gespa artificial (un de mides reglamentàries i un altre de futbol 7) i 4 vestidors de grans dimensions.

S’utilitza puntualment per a activitats d’esbarjo i/o lleure.

Institut Miquel Bosch i Jover

És l’espai utilitzat com a seu principal del Campus i es fa servir com a lloc de concentració i estada fora dels entrenaments de bàsquet. L’espai és utilitzat exclusivament pels participants del Campus els 15 dies d’activitat del mes de juliol.
Compta amb 3 pistes de bàsquet exteriors, gimnàs cobert de 600 m2, menjador amb espai per a més de 100 participants, sales de jocs, vestuaris, lavabos a totes les plantes, pati cobert i amplis espais per gaudir de les estones de lleure i descans.

A la primera planta, és on s’instal·len les 6 habitacions dels participants interns, amb una capacitat per a 12/15 nois/noies a cadascuna d’elles. Estan proveïdes de lliteres o llits individuals nous, adquirits pel propi Campus en edicions anteriors.

Pistes poliesportives municipals

Situades a un lateral del Camp de Futbol Municipal, a poc més de 100 metres del Pavelló d’Esports, s’utilitzen com a pistes annexes per a entrenaments i activitats de competicions. Es tracta d’un espai a l’aire lliure amb 3 pistes de bàsquet transversals.

Piscina municipal

L’espai és d’uns 6000 m2 i es troba al centre de la zona pel Campus. És utilitzat com a espai de lleure, lúdic i de relax per a tots els esportistes, tant al matí com a la tarda, després dels entrenaments de bàsquet. Compta amb 3 piscines, zona de lleure i esbarjo i 2 amplis vestidors.

Escola Doctor Ferrer

Està situada al costat del Camp de Futbol Municipal, a poc més de 150 metres del Pavelló d’Esports. S’utilitza esporàdicament per les proves inicials del primer dia o per les competicions finals dels dissabtes de cloenda del campus. Es tracta d’un espai (pati) a l’aire lliure amb 3 pistes de bàsquet transversals.

Club bàsquet Artés

Fundat el 1984, des del seu inici se centrà en l’escola de bàsquet i en els equips de base. Disposa de nombrosos equips en categories inferiors. El primer equip ascendí a la màxima categoria catalana, la Copa Catalunya, l’any 2007. Des del mateix any organitza el Campus Rafa Martínez.