ca
16è Campus: del 30 de juny al 13 de juliol de 2024, de 6 a 16 anys
16º Campus: del 30 de junio al 13 de julio de 2024, de 6 a 16 años
CA / ES / multi   campusrafa@cbartes.net / telf 93 830 66 42

Renovem la nostra pàgina web!

Com ja veieu, hem estrenat nova pàgina web i hem renovat completament la nostra imatge!

L’empresa manresana SIDERAL, especialitzada en disseny gràfic, disseny de webs i marketing digital, s’ha encarregat de dur a terme aquest gran projecte. Es tracta d’una pàgina web moderna, visual, amb continguts ampliats i renovats, funcional i, sobretot, molt intuitiva.

A més, permet fer un recorregut ben complet pel campus amb l’objectiu d’endinsar-se en diferents seccions, tals com la nostra filosofia, l’equip humà, el procés d’inscripcions, l’actualitat del dia a dia, els nostres patrocinadors o la presencia en diversos mitjans a les xarxes socials (instagram, blog, fotografies o vídeos).

Leave a Reply