ca
16è Campus: del 30 de juny al 13 de juliol de 2024, de 6 a 16 anys
16º Campus: del 30 de junio al 13 de julio de 2024, de 6 a 16 años
CA / ES / multi   campusrafa@cbartes.net / telf 93 830 66 42

Nit de jocs al pavelló!

Aquesta nit, després de sopar, hem anat tots al pavelló a fer jocs esportius. Ens hem repartit en tres grups, aprofitant les tres pistes i hem fet jocs com l’aranya, stop, mataconills, mundial de globus i colpball.

Si us pregunteu què es el colpball, us ho expliquem ràpidament: és un joc col·lectiu que fomenta la màxima participació. L’objectiu és fer arribar la pilota a la porteria contrària, a base de colpejos amb la mà. Ei, no es pot colpejar dues vegades seguides la pilota eh!

I el mundial de globus és el que va popularitzar l’streamer Ibai Llanos.

Al Campus Rafa Martínez sempre estem a la última!

Leave a Reply