ca
16è Campus: del 30 de juny al 13 de juliol de 2024, de 6 a 16 anys
16º Campus: del 30 de junio al 13 de julio de 2024, de 6 a 16 años
CA / ES / multi   campusrafa@cbartes.net / telf 93 830 66 42

El millor equip del món!

En aquest 1r torn de la 16a edició del Campus Rafa Martínez, tornem a comptar amb un grup humà consolidat i cohesionat després de força anys treballant conjuntament.

La direcció tècnica ha tornat a recaure en Martin Momotiuk, ajudat per l’Albert Agüera. Els entrenadors han estat Laia Fernández, Kevin Mosella, Anna Serra, Ivan Stojilkjovic, Mariona Teixidó, Genís Brustenga i Marc Cruz. 

L’equip de lleure, dirigit per la Laura Colldeforn i l’Aitor Jáuregui, ha comptat amb la participació de Maria Enrich, Oriol Bartés, Alba Fàbregas, Lluna Ledesma, Júlia Bañeza i el suport de Nel Samà, Mireia Momotiuk, Núria Masdemont, Joan Pladevall i Lídia Hidalgo.

Com sempre, menció especial per Rafa Martínez, el motor del campus!

Leave a Reply