ca
16è Campus: del 30 de juny al 13 de juliol de 2024, de 6 a 16 anys
16º Campus: del 30 de junio al 13 de julio de 2024, de 6 a 16 años
CA / ES / multi   campusrafa@cbartes.net / telf 93 830 66 42

Gaudint de les estones d’oci i lleure

Com cada any, una part important del campus son les estones de lleure que posen una mica de pausa al ritme frenètic que portem a les pistes. Per aquest motiu, cada any organitzem tornejos de tennis taulafutbolí i bitlles catalanes. 

Com ja sabeu, les estones de lleure son una part important de la nostra rutina diària. A més de distreure, els nostres participants tenen l’objectiu de reforçar els vincles socials entre tots els participants del campus.

A més, per descansar i combatre la calor, els nois i noies gaudeixen de la piscina municipal i es remullen diàriament, tant al matí com a la tarda.

Leave a Reply