ca
16è Campus: del 30 de juny al 13 de juliol de 2024, de 6 a 16 anys
16º Campus: del 30 de junio al 13 de julio de 2024, de 6 a 16 años
CA / ES / multi   campusrafa@cbartes.net / telf 93 830 66 42

Exhaurides les places del 16è Campus Rafa Martínez

Ho heu tornat a fer, i aquest any en tant sols un matí! Hem exhaurit les places que teniem disponibles per aquesta edició del Campus Rafa Martínez. Ara bé, podeu inscriure-us a la llista d’espera per tal d’optar a una possible plaça en cas de baixes que poguem tenir a última hora. Per fer-ho cliqueu aquí.

Recordeu que a l’apartat de MEDIA de la web, hi teniu disponible el document amb les recomanacions per a l’estada. Ara bé, per qualsevol dubte sempre ens podeu contactar a través del correu: campusrafa@cbartes.net.

Gràcies a tots per la confiança un any més.

Leave a Reply