ca
16è Campus: del 30 de juny al 13 de juliol de 2024, de 6 a 16 anys
16º Campus: del 30 de junio al 13 de julio de 2024, de 6 a 16 años
CA / ES / multi   campusrafa@cbartes.net / telf 93 830 66 42

Presentació 16è Campus Rafa Martínez

El passat 3 de juny, al Frankfurt Cal Xavi de Manresa, es va fer la presentació oficial de la 16a edició del Campus Rafa Martínez, organitzat pel Club Bàsquet Artés.

El campus arriba a la setzena edició en un excel·lent estat de salut i amb un nou rècord. Les inscripcions han batut la seva pròpia marca i es van esgotar en dues hores.

El mateix Martínez ha explicat que van valorar ampliar una setmana més l’esdeveniment però ho van declinar per no tocar “allò que funciona”. Per tant, el més de tres-cents nens i nenes que hi participaran es repartiran en dos torns que aniran del 30 de juny al 6 de juliol i del 7 al 13 de juliol. Com sempre hi haurà sessions de tecnificació, competicions i activitats de lleure.

Martín Momotiuk, director del Campus des dels seus inicis, ha explicat que les presentacions de l’esdeveniment s’han convertit més en una festa que no pas en un presentació en ella mateixa, ja que la gent “ja ens coneix”.

També ha destacat l’acceptació que el Campus Rafa Martínez ha assolit i, entre altres aspectes, ha comentat que entre un trenta i un quaranta per cent d’infants ho faran en règim de pernoctació. També ha agraït un any mes els patrocinadors que donen suport al Campus. 

Leave a Reply